Σύγκριση μηχανισμών αμφίδρομης και διασταυρούμενης ροής

Ο τοπικός, μη κεντρικός μηχανικός αερισμός με ανάκτηση θερμότητας αμφίδρομης ή διασταυρούμενης ροής, αυτό που πολύ απλά ονομάζουμε Κτιριακό Πνεύμονα, είναι μια σημαντική λύση, που συνεισφέρει αποτελεσματικά στη σύγχρονη κατασκευή.

Μεγάλη εκπτωτική προσφορά για το 2020 -30%

Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα και δημιουργήσαμε τον παραπάνω ειδικό εκπτωτικό κατάλογο προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή έκπτωση στους Κτιριακούς Πνεύμονες Pico hp2 για όλο το 2020.

Σύγκριση με εξωτερική θερμοπρόσοψη

Πολλές φορές μας ρωτάνε σε τι διαφέρει το Supafil από την εξωτερική θερμομόνωση και ποια τεχνική είναι καλύτερη. Για να συγκρίνουμε κάτι θα πρέπει πρώτα να μπορούμε να το μετρήσουμε και με αυτό το σκεπτικό θα εξετάσουμε τις τρεις ακόλουθες περιπτώσεις:

Supafil Ιδιότητες και χρήσεις του υλικού

Το υλικό είναι προϊόν εξόρυξης και παράγεται από πυριτική άμμο η οποία επεξεργάζεται σε μεγάλες θερμοκρασίες. Στη συνέχεια ακολουθεί την γραμμή παραγωγής ώστε να συσκευαστεί κατάλληλα. Δηλαδή είναι ένα πέτρωμα σε ίνες (σαν ελαφρόπετρα).

Τι είναι ο Κτιριακός Πνεύμονας

Η ανάγκη για τον σωστό αερισμό στα κτίρια, είναι γνωστή από τη δεκαετία του 1950 όπου ξεκίνησαν να χτίζονται οι πρώτες Αθηναϊκές πολυκατοικίες. Με μια προσεκτική ματιά παρατηρούμε ότι σε πολλές από αυτές υπήρχαν εξωτερικές περσίδες στις όψεις

είστε επί του παρόντος εκτός σύνδεσης